UN EXEMPLE DE CAPACITAT DE SUPERACIÓ

El passat 15 de novembre es va fer el nomenament de la Míriam Izaguirre com a personal interí de la Sindicatura de Comptes de Catalunya per ocupar la plaça d’Ajudant d’Uixer.

Aquest nomenament arriba després d’un primer contracte de 6 mesos i amb l’alegria de tots els companys amb felicitacions com aquestes:

  • “És fantàstic tenir-te de companya entre nosaltres, sempre de bon humor i predisposada a ajudar en tot. Gràcies per la teva simpatia, pel teu bon caràcter, per ser tan treballadora i pels teus somriures”.
  • “Enhorabona pel teu nomenament com a Funcionària Interina de la Sindicatura de Comptes de Catalunya com ajudant d’Uixer. Tot l’esforç és teu. Estem molt contents de que treballis amb nosaltres” 
  • “Míriam. Ets un solete!! Estem encantats que estiguis a la Sindicatura”.
  • “Gràcies per mostrar-te sempre positiva, de bon humor, per tenir una paraula amable amb tothom i també gràcies per la bona feina que fas. Al final, et contracten perquè t’ho mereixes”.

La Sindicatura ha valorat, també, la feina que es fa des del Servei de Formació i d’Inserció de la Fundació el Maresme mitjançant el Treball amb Suport, ja que valoren que és una metodologia de treball molt important per garantir una inserció amb el major èxit possible.

Aquesta renovació representa un nou èxit personal d’un dels joves amb discapacitat intel·lectual del SEFI, on es veu recompensat l’esforç  i la capacitat de superació.

Felicitats Míriam!