Mi vida con discapacidad_SEFI

UNA PARTICIPANT DEL SEFI PUBLICA EL LLIBRE “MI VIDA CON DISCAPACIDAD INTELECTUAL”

Aprofitant el marc del Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat 2020, l’Entitat ha recolzat, felicitat i donat a conèixer el llibre que ha publicat la Carolina Mir, participant de Servei de Formació i Inserció – SEFI de la Fundació Maresme i treballadora de la Fundació Hospital: “Mi vida con discapacidad intel·lectual”.

Aquest llibre vol ser un manual d’ajuda per a aquelles persones que es poden trobar en la mateixa situació que la Carolina: les dificultats, les barreres, els prejudicis… En ell, explica les seves vivències personals i la seva lluita diària per aconseguir tot el que té, una lluita, segons ella comenta, que mai acaba, però que cada dia la fa més forta. I és que, per a la Carolina, una persona amb discapacitat intel·lectual pot dur una vida força normalitzadora, sense oblidar el suport i recolzament que ha rebut i rep, per part de persones properes, per poder afrontar les adversitats.

Per a ella, el fet d’haver aconseguit publicar la seva història és un somni fet realitat i una nova demostració que, amb esforç i superant les barreres, es pot aconseguir allò que ens proposem. Ara, la seva següent fita de la Carolina és escriure un segon llibre.

Felicitats, Carolina!