La Fundació Alsina i Arenas i Baum de Bernis dona 22.000€ a Can Parcala, fent possible la recuperació del 60% de ruscos afectats per la vespa asiàtica

  • Gràcies a aquesta acció, Can Parcala suma 1,2 milions abelles a la seva comunitat.

Bones notícies per al servei d’apicultura del CEO del Maresme i per a l’ecosistema. La recuperació de 100 ruscos de Can Parcala a través del donatiu de 22.000€ rebut té un impacte molt positiu en la biodiversitat i la sostenibilitat ambiental del territori. Gràcies a aquest donatiu, Can Parcala compta de nou amb 180 ruscos actius repartits per la tota comarca del Maresme, contribuint, així, a la protecció de la biodiversitat.

Ubicada a Cabrera de Mar, la finca de Can Parcala és propietat de la Fundació Alsina i Arenas i Baum de Bernis que, coneixedora de la tasca social que realitza la Fundació el Maresme amb les persones amb discapacitat intel·lectual, va cedir gratuïtament la finca l’any 2007.

Actualment, el servei d’apicultura del centre especial de treball de la Fundació el Maresme hi desenvolupa activitats pedagògiques i que afavoreixen la biodiversitat de l’ecosistema, com l’Aula Apícola, l’elaboració i venda de productes artesanals, 100% naturals, de proximitat i amb valor social, com la mel i les Roques del Maresme, així com el manteniment, neteja i dinamització de la finca. Totes les activitats les realitza sota el paraigües de la inclusió, ja que van destinades a millorar la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca.

FRASE + LOGOTIPS OK_SUBVENCIÓ EMS I SMI_FUNDACIÓ EL MARESME