COM TREBALLEM

Som una empresa social de serveis . Oferim productes i serveis professionals des dels principis de la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

  • El treball del CEO del Maresme s’estructura al voltant de dos eixos : el productiu, amb els diferents serveis empresarials, i el d’atenció personal, amb l’equip de professionals de la Unitat de Suport a l’Activitat Professional (USAP), és a dir, amb treballadors emmarcats dins dels serveis d’ajustament personal i social dels Centres Especials de Treball. L’Equip USAP compta amb un personal tècnic qualificat format per dos treballadors socials, dos psicòlegs, tres tècnics laborals i tretze monitors de suport i ajuden a superar les barreres, obstacles o dificultats que els treballadors/es amb discapacitat intel·lectual del Centre Especial de Treball tenen en el procés d’incorporació a un lloc de treball, així com la permanència i progressió en el mateix.
  • L’estructura del CEO del Maresme és igual que qualsevol altra empresa, amb la particularitat que com a mínim el 70% -actualment el 76%-, de la plantilla són persones amb discapacitat intel·lectual. Sempre busquem l’equilibri entre sostenibilitat econòmica i aconseguir que aquest col·lectiu en risc d’exclusió tingui un lloc en el món laboral.
  • El CEO del Maresme estudia el cas de cada persona per determinar quines feines pot fer segons les seves capacitats i limitacions. Tota la feina feta durant aquests anys ha portat al CEO del Maresme a guanyar el premi FAGEM 2018 a la millor trajectòria empresarial.
Equip del CEO
FAGEM