Mel de Can Parcala – mel de la flora del Maresme

Sabies que:

➡️Les abelles pol·linitzen una tercera part dels aliments que consumim?
➡️Que per produir un quilo de mel, una abella ha de visitar 4 milions de flors i recórrer una distància equivalent a donar la volta al món?
➡️ I que una colònia d’abelles pot tenir entre 30.000 i 60.000 abelles?

L’apicultura és una de les vies de treball del CEO del Maresme. A la finca de Can Parcala tenim més de 150 ruscos i cuidem al voltant de 7,5 milions d’abelles. La producció de mel dels nostres ruscs supera la tona anual, que posem a la venda en diversos formats, així com en lots de nadal, detalls d’empresa, casaments, hotels, etc.

La mel de Can Parcala no té additius i està reconeguda per la seva alta qualitat i valor afegit. És 100% mel de proximitat -de la flora del Maresme- i amb compromís social, en ser recol·lectada per abellaires de la Fundació el Maresme que estimen i mimen les abelles. És mel de mil flors, de manera que, segons l’estació de l’any, la floració i la pròpia climatologia de la comarca, s’hi podran percebre diferents gustos i matisos: farigola, romaní, taronja…

Can Parcala està ubicada a Cabrera de Mar, a la serralada pre-litoral, un entorn natural privilegiat amb més de 20 hectàrees de terreny, zona de pícnic, circuits de plantes aromàtiques, bosc mediterrani. etc.

A través del servei d’apicultura també fem retirades i extraccions d’eixams i ruscos d’abelles de finques i municipis de la nostra comarca, un servei que el CEO del Maresme també ofereix a comunitats, col·lectius i particulars amb un cost associat. Per a més informació, canparcala@fundaciomaresme.cat

Endolça aquestes festes regalant SALUT, regalant Mel de Can Parcala! Oferim lots socials i de proximitat ideals per a les celebracions d’empreses i particulars.

Consulta el catàleg online a la nostra botiga online!

PUNTS DE VENDA

  • BOTIGA ONLINE!
  • Oficines Centrals – Fundació el Maresme:
    Muralla dels Genovesos, 12, Mataró: 83 790 47 48
  • Centre Especial de Treball CEO del Maresme:
    Carrer Galícia, 191, Mataró; 93 757 83 88